Presni Cheescake s prelivom iz manga

Čas priprave: 30 min     Zahtevnost:
Presni Cheescake s prelivom iz manga

Tale recept vam na žalost ne bo pobral le 10 minut, saj zahteva kar nekaj predpriprave, vendar je dovolj preprost, da se ga boste z veseljem lotili vsakič, ko vam bo zadišalo kaj sladkega (in zdravega).

POSTOPEK

Najprej mandlje dobro operite in jih pustite namakati v vodi 8 ur. Operite tudi indijske oreščke. Ti naj se namakajo 6 ur. Namočite tudi datlje - v vodi naj počivajo 1 uro.

V blenderju nato zmeljite datlje, mandlje in kokos, ter z maso napolni dno kozarčkov.

Za nadev v blenderju zmelji vse sestavine, dobljeno kremo pa prelijte čez podlago.

Na koncu zmiksajte še 3 mange, in jih prelijte po vrhu.

Tako pripravljen cheescake naj v hladilniku počiva približno 4 ure.

Izdelki, ki smo jih uporabili v tem receptu

 

Več receptov

Snickers ploščice

Snickers ploščice

SESTAVINE: 180 g mandljeve moke 3 žlice kokosovega masla 2 žlici agavinega sirupa...
Mini pistacijine tortice brez peke (za 10 tortic)

Mini pistacijine tortice brez peke (za 10 tortic)

ZA PIŠKOTNO DNO: 300 g maslenih piškotov 150 g masla ZA KREMO: 500 g...
Cimetove rolice z oreščki

Cimetove rolice z oreščki

SESTAVINE – KVAŠENO TESTO: 550 g moke ½ kocke svežega kvasa 3 žlice...
Jesenska pita s hruškami in jabolkami

Jesenska pita s hruškami in jabolkami

SESTAVINE ZA KRHKO TESTO 370 g moke 150 g masla 100 g sladkorja  1 vaniljin sladkor 3...
Pečena jabolka

Pečena jabolka

SESTAVINE 5 jabolk 70 g orehov 50 g mandljev 50 g praženih lešnikov 30 g zlatih rozin...
Skutino pecivo z goji jagodami

Skutino pecivo z goji jagodami

SESTAVINE 4 jajca 4 žlice sladkorja 1 žlička vaniljeve paste 4 žlice pšeničnega zdroba...

Brez tveganja.

Plačilo po predračunu, po povzetju, s kreditnimi karticami ali Paypal.

Paypal    Credit cards

Brezplačna dostava za nakupe nad 40 €

Pokličite nas za dodatne informacije o izdelkih ali naročilo po telefonu.

Recepti
Pogosta vprašanja

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.